11 квітня в приміщенні актової зали Мирогощанського аграрного коледжу відбувся конкурс “Студент року – 2018” на відділенні “Електрифікація” серед студентів ІІ – ІІІ курсів.

Переможців визначала конкурсна комісія в складі: голова журі Момотюк Вікторія Вікторівна, Терновик Ірина Володимирівна та Тарасюк Василь Андрійович

Конкурс відбувся у три етапи: візитка та презентація майбутньої професії, інтелектуальний тур, мої захоплення.

Участь прийняли студенти, які достойно представили свої групи:

Городецький Олексій гр.Е-21, Токмина Ангеліна гр. Е-22, Грановська Тамара гр. Е-23, Пірч Максим гр.Е-31, Романюк Всеволод гр.Е-32, Рудик Костянтин гр. Е-33.

Всі учасники показали себе з найкращої сторони; продемонстрували свої, різноманітні,  захоплення. Від танців, співів до віршів, прози та інші. Показали свої знання в інтелектуальному конкурсі та гідно представили себе у візитці.

Всі учасники достойні перемоги, але це гра і переможець мусить бути один. Отож усі учасники отримали грамоти за участь у конкурсі, а переможець Токмина Ангеліна отримала  звання  “Студент року – 2018” відділення “Електрифікація”  і  буде гідно представляти відділення на ІІ турі  “Студент року -2018”, яке відбудеться між відділеннями коледжу.

Дякуємо всім за участь.

DSC_1118 DSC_1170 DSC_1128