З 3 по 7 грудня 2018 року на виконання наказу Міністерства освіти і науки України про проведення Всеукраїнського тижня права в Мирогощанському аграрному коледжі пройшов тиждень права. Викладачем правознавства   Самчук Л.Ю. було підготовлено і проведено ряд тематичних загальноколеджівських заходів.

 

План проведення

 

ПОНЕДІЛОК

 

  1. Тестування: «Чи знаю я свої права».
  2. « Правова кіномережа» − відео перегляд та аналіз фільму на правову тематику.

 

ВІВТОРОК

  1. Правовий куточок, (стінгазета)  „Всеукраїнський тиждень права”
  2. Проведення Правового брейн – рингу «Правові орієнтири»

 

 

СЕРЕДА

  1. Розгадування кросвордів, ребусів, на правову тематику.
  2. Вікторина «Конституція – Основний закон держави»

 

ЧЕТВЕР

  1. Книжкова виставка
  2. Відкрите заняття на тему: «Основи кримінального права»

 

 

П’ЯТНИЦЯ

  1. Тренінг « Підлітки мають знати свої права».
  2. Розгадування кросвордів, ребусів, на правову тематику.

Тиждень розпочався з перегляду правових фільмів, та відбулось тестування  І курсів «Чи знаю я свої права».

З 4-7 грудня 2018 року в бібліотеці Мирогощанського аграрного коледжу відбувалася виставка навчальної та методичної літератури. Студенти мали можливість ознайомитись із різноманітними підручниками, довідковими матеріалами та законодавчими актами, що забезпечить їх інформацією щодо орієнтиру у світі права і закону.

А також було проведено гру «Брей-ринг» між студентами І-х курсів груп ЗБ-11 та Е-11. Для учасників команд було продумано цікаві завдання, під час яких студенти продемонстрували знання права, а також свій загальний кругозір.

5 грудня 2018 року відбулась вікторина на тему: «Конституція – Основний закон держави». Під час тематичного заняття, студенти показали та закріпили свої знання Конституції України, навчилися швидко орієнтуватися в статтях Основного закону нашої держави та розвивати логічне правове мислення.

6 грудня 2018 року відбулось відкрите заняття «Основи кримінального права».

7 грудня 2018 року відбувся тренінг « Підлітки мають знати свої права». Де студенти продемонстрували знання з правових тем, логічне мислення, кмітливість.

10 грудня 2018 року в лекційній залі Мирогощанського аграрного коледжу за участю викладачів циклової комісії соціально – економічних дисциплін Самчук Л.Ю., Гоженко О.М була проведена відкрита виховна година на тему: «Я людина!  Отже, у мене є права!». Мета якої – ознайомити  студентів з правами та свободами людей, а також наголосити про їх обов’язки як студентів так громадян України.

viber image2 viber image 5 viber image55 viber image4 viber image5 viber image3