Дистанційне навчання ТСК-22

17.03.2020

Дисципліна “Стандартизація продукції тваринництва”

Лабораторно-практичні заняття

Дисципліна  “Організація виробничої і бізнесової

діяльності  в твариництві”

Організація і планування виробництва кормів

Організація і планування виробництва кормів (презентація)

Соціологія

 

 18.03.2020

19.03.2020

 

20.03.2020

Вівчарство

Технологія переробки продукції тваринництва

 

23.03.2020

Птахівництво

Основи правознавства

Технологія переробки продукції тваринництва

24.03.2020

Дисципліна “Стандартизація продукції тваринництва”

Лабораторно-практичні заняття

Птахівництво

Соціологія

 Основи правознавства

посилання

 25.03.2020

Кролівництво

Вівчарство

Технологія переробки продукції тваринництва

Менеджмент і маркетинг