Мовний етикет – важлива складова культури мовлення

На базі Мирогощанського аграрного фахового коледжу 7 березня 2023 року відбулося планове засідання обласного методичного об’єднання викладачів іноземних мов фахових коледжів Рівненщини.

Тема методоб’єднання: «Професійна майстерність викладача іноземних мов як важлива складова розвитку сучасної вищої освіти та формування компетентно-успішного студента».

На засідання зібралося понад 40 учасників із різних фахових коледжів Рівненщини. Вітальне слово тримали голова обласного методоб’єднання Мирослава Анатоліївна Ярощук та директорка МАФК Ірина Володимирівна Духнич.

Викладачі Мирогощанського коледжу Людмила Євтушенко та Олена Андрощук представили фрагмент бінарного заняття «Spoken Etiquette. Formal and informal Styles. Мовний етикет. Офіційний та неофіційний стилі спілкування».

Викладач німецької мови Оксана Бондарчук розповідала та поділилась досвідом про онлайн платформи, додатки, сервіси та інструменти для організації дистанційного і змішаного навчання при вивченні іноземних мов.

Наталія Лампека, викладач вищої категорії поділилась досвідом створення та застосування інтерактивних робочих аркушів з англійської мови.

Про організацію практичної підготовки здобувачів освіти в аграрних закладів фахової передвищої освіти в рамках німецько-українського проекту FABU розповіла Оксана Гаврилюк, викладач німецької та англійської мов.

На сам кінець методист Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Рівненської області Віталій Процюк та голова обласного методичного об`єднання викладачів іноземних мов Мирослава Ярощук подякувала організаторам зустрічі, директору коледжу, викладачам іноземних мов за фахову підготовку заходу, компетентність і вагомий внесок у формування успішної студентської молоді.

Дякуємо ЗСУ за те, що ми можемо сьогодні працювати!

Слава Україні!

Віримо! Переможемо!

Більше тут