Куратором не кожен може бути,

Не кожне серце вміє говорить…

Куратор той, хто вміє чути,

Окрилити, навчити і любить.

Тендітну душу ласкою зігріти

І добротою ниву засівать,

Безмежно, щиро цілий світ любити

І студентам усього себе віддать.

Куратор року

30 травня 2018 року в коледжі відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Куратор року – 2018», який став своєрідним випробовуванням для конкурсантів, та можливістю  оцінити власні здобутки й досягнення . Претендентами на отримання почесного звання «Куратор року» були  Пахальчук Валетина, Хом’як Лариса, Тимощук Роман та Герасимчук Анатолій.

Оцінювалась робота куратора за такими видами діяльності: . представлення- презентація куратора, ведення журналу куратора навчальної групи, захист проектів, літопис групи.

Конкурс завершився та нелегке завдання стояло перед членами журі : віддати комусь перевагу, коли всі були гідні звання кращого куратора .Та все ж у кожному змаганні є переможець.  Цьогоріч  ним став куратор  групи Е-33 Тимощук Роман Миколойович, який буде захищати честь навчального закладу на регіональному конкурсі.

Педагогічний колектив Мирогощанського аграрного коледжу та студенти щиро вітають учасників І етапу конкурсу  «Куратор року – 2018» і бажають творчих успіхів, взаємопорозуміння, ніколи не зупинятися на досягнутому і бути взірцем для своїх вихованців.
DSC_0559 DSC_0568 DSC_0558 DSC_0557 DSC_0552 DSC_0555