22 лютого 2019 року викладачем циклової комісії соціально-економічних дисциплін – Самчук Л.Ю. була проведена радіогазета до дня перемоги Українського народу у «Революції Гідності». У період з 20 по 22 лютого 2014 року фізично відбулись ключові події, які визначили хід новітньої історії України.


22 лютого 2014 року було досягнуто головну, неодноразово чітко задекларовану на Майдані мету «Революції гідності» – відставку Віктора Януковича з посади Президента України та відставку усього керівного складу його злочинного режиму.
Саме в період з 20 по 22 лютого 2014 року громадяни та патріоти України ціною своїх життів фізично повалили злочинну, жорстоку владу.

Саме з 22 лютого протягом близько двох тижнів уся фактична влада в країні перебувала безпосередньо в руках суспільства, а Верховна Рада України під фізичним тиском громадян виконувала безпосередню волю народу.
22 лютого 2014 року український народ переміг діючу на той час злочинну владу фактично усунувши керівництво з посад і з країни.
Лютнева перемога 2014 року – це нагадування будь-яким посадовим особам про те, що єдиним джерелом влади в Україні є народ.
Перемога Народу України у революції Гідності, 22 лютого 2014 року, має святкуватися нарівні з Днем Незалежності, адже в цей день ми остаточно позбулися радянського та російського минулого.