Існує думка: «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути». І це правда, адже побачене на власні очі справляє на нас більше враження та на довше залишається в пам’яті, ніж те, про що ми просто чули.

12 жовтня 2021 року викладачем навчальної дисципліни «Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції» Давидовим С. Г. з студентами групи ЕС-13 спеціальності  «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» проведена виїзна екскурсія з відпрацюванням окремих елементів практичного заняття на Дубенське автотранспортне підприємство ТОВ «Європа Транс Агро» групи компаній «UkrLandFarming».

Сьогодні підприємство є лідером вантажних автомобільних перевезень західного регіону, динамічно розвивається, постійно впроваджує у виробничий процес нові автотранспортні засоби і технології.

Упродовж перебування студенти  ознайомились з виробничою діяльністю, організацією вантажних перевезень автомобільного підприємства і технологією виконання  основних  операцій технічного сервісу автомобілів.

Студенти спостерігали за особливостями виробничого процесу, роботою працівників безпосередньо на робочих місцях, мали можливість з ними поспілкуватися та отримати відповіді на всі свої запитання.