У сфері енергетики з 24 лютого 2022 року було запроваджено ряд регуляторних змін, покликаних стабілізувати галузь та вирішити критичні проблеми. Цей процес продовжується і надалі…

Енергетика України перебуває в стані війни ще з 2014 року, на теперішній час є численні пошкодження критичної інфраструктури, проте йдуть і якісні зміни – інтеграція енергетичної системи України з енергосистемою континентальної Європи.

03 лютого 2023 року на відділенні “Електрифікація” відбулася науково-практична конференція по проходженню виробничо-технологічної практики, яку підготували викладачі Тимощук Р.М.; Стребчук В.А. та студенти  ІV курсу Мирогощанського аграрного фахового коледжу.

Під час конференції студенти доповідали про отримані знання та навички на підприємствах. Доповіді були підготовлені у вигляді презентацій, відеоматеріалів передових підприємств. Студенти зуміли за короткий час позитивно зарекомендувати не тільки себе а й навчальний заклад. 

Дякуємо усім хто приймав участь, адже кому як не нашим студентам, майбутнім фахівцям, вдосконалювати та відбудовувати енергетику України.  Бажаємо усім знайти себе в професії, творчих та професійних злетів.