Герої таки не вмирають,
Вони будуть вічно живі.
Героїв завжди пам’ятають
На небі й на рідній землі!
На жаль історія України продовжує писатися не чорнилом, а кров’ю. Хто б міг подумати, що вшановуючи пам’ять Героїв різних історичних епох ми станемо свідками, учасниками схожих подій.
Описати, а тим більше відчути глибину трагедії, що сколихнула увесь світ не під силу нікому. На це потрібно час і покаяння усього народу.
Цьогоріч десята річниця розстрілів на Майдані. Героїчна Сотня журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Янголами Хранителями у небі. А пагорб на Інститутській став новітньою Голгофою України.
Ті дні стали початком трагічної історії України, початком страшної війни.
Ці події тривожать нас досі.
Герої Небесної Сотні – перші хто став на шлях боротьби, яка продовжується і сьогодні. Вони віддали найдорожче – своє життя. За нас віддали. Аби ми жили. Долюбили за них, пісень за них доспівали.
У страхітливому вогнищі війни народилися мільйони Героїв, чиї подвиги стали легендою і вічно житимуть у віках, викликатимуть велику шану усіх наступних поколінь.
21 лютого 2024 року в рамках тижневика комісії соціально-економічних дисциплін було проведено виховну годину на тему «НЕБЕСНА СОТНЯ – ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНИХ!»