14 листопада 2018 року на базі Мирогощанського аграрного коледжу відбулося обласне методичне обєднання викладачів дисциплін «Безпека життєдіяльності» та «Охорона праці».

DSC_1257

В ході роботи методичного об’єднання було розглянуто планові питання стану викладання дисциплін «БЖД» та «Охорона праці», заслухано доповідь викладача дисципліни «БЖД» Мирогощанського аграрного коледжу Стребчука Анатолія Мефодійовича на тему: «Проблеми безпеки життєдіяльності людини і суспільства в сучасних умовах», з подальшим обговоренням. Також, учасники методичного об’єднання відвідали фрагмент заняття з дисципліни «Охорона праці» на тему: «Дії керівного складу та працівників при виникненні НС пов’язаних з виробничим травматизмом» (викладач дисципліни «Охорона праці» Намчук Максим Миколайович).

Обласне методичне об’єднання викладачів дисциплін «БЖД» та «Охорона праці» завершилося засіданням «Круглого столу», де з підведенням підсумків роботи та окресленням планів на наступний період виступив голова методичного об’єднання Ойцюсь Андрій Миколайович.

DSC_1235 DSC_1244 DSC_1250 DSC_1254