12 квітня в приміщенні актової зали Мирогощанського аграрного коледжу відбувся конкурс “Студент року – 2018” на відділенні “Механізація” серед студентів ІІ – ІІІ курсів.


Переможців визначала конкурсна комісія в складі: голова журі Мельник Ольга Миколаївна, Соловей Оксана Анатоліївна та Дубинецький Олександр Ігорович
Конкурс відбувся у три етапи: візитка та презентація майбутньої професії, інтелектуальний тур, мої захоплення.
Участь прийняли студенти, які достойно представили свої групи:
Карасюк Олександр гр.М-21, Братащук Юрій гр. М-22, Поліщук Вячеслав гр. МГ-21, Золтан Юрій гр.МСК-13, Рендак Богдан гр.М-31, Крук Тарас гр. М-МГ-32.
Всі учасники показали себе з найкращої сторони; продемонстрували свої, різноманітні, захоплення. Від танців, співів до віршів, прози та інші. Показали свої знання в інтелектуальному конкурсі та гідно представили себе у візитці.
Всі учасники достойні перемоги, але це гра і переможець мусить бути один. Отож усі учасники отримали грамоти за участь у конкурсі, а переможець Рендак Богдан отримав звання “Студент року – 2018” відділення “Механізація” і буде гідно представляти відділення на ІІ турі “Студент року -2018”, яке відбудеться між відділеннями коледжу.
Дякуємо всім за участь.

viber image71 viber image61