Ми Вам не кажемо: «Прощавайте!»,

ми Вам кажемо: «До зустрічі!»

????????????????????????????????????

 

14 травня 2019 року в актовій залі кураторами випускних груп відділення «Механізація» за сприяння циклової комісії технічних дисциплін проведена виховна година «Ми Вам кажемо: «До зустрічі!».

Зовсім недавно прийшли  в Мирогощанський аграрний коледж несміливі хлопчаки, які за час навчання набули необхідних теоретичних знань та практичних вмінь і навиків для здобуття фахової освіти по спеціальності 208 «Агроінженерія » і стали дорослішими, змужніли фізично та морально. Залишилось здолати дві сходинки до диплома молодшого спеціаліста – здача заліків та екзаменів і  виконання дипломного проекту.

По закінченні теоретичних і практичних занять на випускному курсі студенти груп М-41, М-42 і МСК-23 зібрались на підсумкову виховну годину.

Після привітань до присутніх в залі ведучі запросили до невеликого екскурсу до першого Дня знань для теперішніх випускників навчального закладу. Студенти  в невимушеній обстановці взяли участь в проведенні інтерактивного конкурсу «Впізнай викладача». Зі сцени прозвучали вірш «Я-механік» та жартівливі коломийки від студентів першого курсу, які супроводжувались схвальними вигуками та оплесками студентського загалу. Привітання від викладачів та конкурси чергувались з виступами аматорів студентської самодіяльності.

На завершення ансамбль хлопців при активній підтримці присутніх в залі виконав «Гімн механіка».

Циклова комісія технічних дисциплін висловлює вдячність куратору Соловей Оксані Анатоліївні та студентам групи М-11 за активну участь в підготовці і проведенні виховного заходу.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????